Slaapkamers

Slaapkamer 1 (benedenverdieping)

De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond, grenst direct aan de woonkamer en is circa 10 vierkante meter groot. In deze slaapkamer vindt u een schitterend op maat gemaakt hemelbed voor 2 personen (afmetingen 140 x 200 cm). Het hemelbed is voorzien van inbouwverlichting, een zeer comfortabel matras met daarop een topper voor het maximale slaapcomfort. Dekbedden en kussens zijn uiteraard inbegrepen. Het gezellige hemelbed is volledig af te sluiten door middel van gordijnen zodat u zich af kunt zonderen van eventuele activiteiten in de woonkamer. Naast de trap naar de bovenverdieping zijn aan weerszijden houten planchetten gemonteerd met daarop een aantal (bord) spellen waarvan u gebruik kunt maken. In de hal op de bovenverdieping is extra kastruimte beschikbaar voor het opbergen van bagage.


Slaapkamer 2 (bovenverdieping)

De tweede slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en is met bijna 20 vierkante meter bijzonder ruim. Voorzien van een custom made tweepersoons kingsize bed (afmetingen 180 x 200 cm) met hoge kwaliteit matrassen met daarop een comfortabele topper. De fijne kussens en dekbedden zorgen voor optimale nachtrust. Naast het bed aan weerzijden planchetten met schemerlampen. De slaapkamer is voorzien van een donkere laminaatvloer, een boekenrek in uniek design en een meer dan ruime kastenwand voor het opbergen van al uw kleding en andere bagage.


Slaapkamer 3 (bovenverdieping)

De derde slaapkamer van Villa Ragna is met een oppervlakte van 22 vierkante meter het ruimst. Wederom voorzien van een custom made kingzise bed (afmetingen 180 x 200 centimeter) met hoge kwaliteit matrassen en topper. De dekbedden en kussens maken het geheel compleet. Naast het bed tegen de wand bevestigde planchetten met schemerlampen.

De slaapkamer is voorzien van lichte wanden en een donkere laminaatvloer in houtmotief en ook hier een boekenrek voorzien van literatuur. Het grote raam in de zijgevel zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en ook deze kamer is voorzien een ruime kastenwand met houtbewerkingselementen. Kortom: Villa Ragna biedt ruim voldoende slaapcomfort voor 6 personen.