Tuin

Villa Ragna maakt onderdeel uit van een schitterend landgoed van 6 hectare. Fraai aangelegde tuinen en bosgrond aan de oever van de rivier de Ångermanälven maken een rondwandeling over het gehele terrein zeer de moeite waard. Er is een ruime barrel sauna aanwezig waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. U hoeft het ons maar te melden en wij zorgen ervoor dat dat sauna op temperatuur is voordat u er instapt.

Villa Ragna beschikt over een eigen steiger en boot aan de rivier de Ångermanälven. Bij deze steigerplaats kunt u heerlijk vissen. Een rondvaart of visexcursie met onze boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Rondvaarten over de rivier zijn mogelijk tot maximaal vier personen. De duur van de rondvaart is circa 3 uur en is te boeken voor een prijs van 400 Zweedse kronen per persoon. Bent u een fervent visser dan kunt bij ons een visexcursie boeken voor maximaal 2 personen. De duur van deze visexcursie is circa 3 uur en de kosten bedragen 595 Zweedse kronen per persoon.

De boottocht en/of visexcursie is ter plaatse te reserveren en worden verzorgd door Jani Creations. Uiteraard is het ook mogelijk dit direct vast te leggen bij uw boeking voor een verblijf in Villa Ragna.